2001 ÓTA SIKERESEN DOLGOZUNK ÜGYFELEINKÉRT NAP MINT NAP

Az InterGest Hungaria Kft. 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy segítse a külföldi cégeket a magyar piacra lépésükben.

Az ügyvezető igazgatónk

Az InterGest Hungaria ügyvezető igazgatója Nils Blunck, aki a Hamburgi Egyetemen tanult történelmet és közgazdaságot, majd 1993-ban kezdett el dolgozni az Európai Bizottságnál, a közép- és kelet-európai országok uniós finanszírozási programjainak tervezése, végrehajtása és ellenőrzése területén. 1997-1999 között a magyar Külügyminisztériumnak adott tanácsokat az EU-csatlakozás előkészítésében.
1999 óta segíti Nils Blunck a befektetőket Magyarországon megvalósuló projektjeikben.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara partnere

Nils Blunck emellett a gazdasági és társadalmi életben is aktívan részt vesz, például a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elnökségi tagjaként vagy Hamburg Szabad és Hanza-város tiszteletbeli képviselőjeként.

Elnyertük a

„Megbízható munkaadó” címet

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) „Megbízható munkaadó” címet adományozott az InterGest Hungaria Kft.-nek. Rajtunk kívül 2022-ben 22 vállalat, köztük a Rossmann, a Siemens Energy, a Lufthansa Systems és a Metro kapta meg a díjat.
A díj megmutatja, hogy a jól képzett, elkötelezett és elégedett alkalmazottak mennyire fontosak egy sikeres vállalkozás alapjaként. Ez magában foglalja a nyitott, bizalomteljes légkört, a továbbképzési lehetőségeket és a modern munkaidő-modelleket is. Az InterGest Hungaria mindezt és még ennél is többet kínál, és ez általában véve az InterGest partnereinek filozófiájához tartozik szerte a világon.

Itt talál meg minket 

A székhelyünk Budapesten van, Buda központjában. Irodánk a „Német Üzlet Házában”, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarában található, a Lövőház utca 30. alatt. Itt, 500 négyzetméteren, mintegy 30 szakember dolgozik.