MEGLÉVŐ CÉGÉT SZERETNÉ OPTIMALIZÁLNI VAGY KÜLFÖLDÖN IS CÉGET ALAPÍTANA? AKKOR NÁLUNK JÓ HELYEN JÁR.

Nagyságtól függetlenül minden exportorientált vállalatot támogatunk, például ha egy külföldi cég itthon vagy egy magyar vállalkozás külföldön akar fióktelepet létrehozni. Hatékony támogatást nyújt cégünk a legmodernebb technológiával és hozzáértő, magyarul, németül és angolul is beszélő munkatársakkal.

Szolgáltatásaink

The Art of Being Local Worldwide
Nemzetközi hálózat

Az InterGest több mint 50 országban rendelkezik irodával. A hálózat partnereként mi is szilárd alapokkal és globális jelenléttel rendelkezünk. Ha Ön vállalata – Magyarországon kívül is – aktív, akkor a partnereink és hálózatunk Önöknek is érdekes lehet és biztos, hogy értékes szinergiák alakulhatnak ki. Itt láthatja, hogy az InterGest mely országokban van jelen.

Az InterGest Előnyei

Tekintse meg az angolnyelvű videónkat, egy mintaügyfél, Krause úr és 134 alkalmazottja példáját – hogy jobban megismerje az InterGestet, és megtudja, milyen előnyökkel jár, ha hozzáértő szakértőket von be a külföldi piacra lépéskor.

Tanácsadás uniós és magyar támogatásokkal kapcsolatban
Az Európai Unió tagállamaiban a külföldi vállalatok előtt számos támogatási program áll rendelkezésre projektjeik megvalósításához. A magyar állam is támogatja a nagyobb volumenű beruházásokat. Partnercégünk, a Blucron Kft. pontosan az Ön üzleti projektjére szabott támogatásokkal kapcsolatban ad tanácsot – az egyszerűbb kapacitásbővítő beruházásoktól a komplexebb ipari kutatás, fejlesztés, innovációig. A Blucron segít megtalálni a projektjéhez optimális támogatási formát és a sikeres pályáztatásban is támogatja Önt. Németnyelvű összefoglalót támogatási programokról is olvashat oldalukon.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!